Grafische afwerking: Stansen, Rillen, Slitten en Vouwen

Uw drukwerk grafisch laten afwerken? Dan helpt Ewoud Grafisch verder. Met meer dan 35 jaar ervaring en kennis verzorgen wij grafische afwerking van uw drukwerk.

Stansen

Met stansen is het mogelijk om bijvoorbeeld kaarten een bijzondere vorm te geven. Niet het standaard rechthoekig of vierkant, maar een vorm die past bij uw wensen en project. Aan de hand van uw vraag maken wij een stansvorm (mes), waarmee wij de juiste vorm kunnen uitsnijden.

Rillen

Wilt u uw drukwerk voorzien van een vouwlijn? Dan kunnen wij helpen door uw drukwerk te rillen. De vouwlijn wordt in uw drukwerk geperst. Deze techniek is nodig bij het gebruik van dikker papier. Door het toepassen van rillen op dik papier, voorkomen we dat er kleine scheurtjes ontstaan op de plek waar de vouw of plooit komt.

Slitten

Wanneer u snijlijnen wilt aanbrengen in papier, denk bijvoorbeeld aan stickervellen, dan is slitten de juiste techniek. Deze manier van grafische afwerking breng snijlijnen aan waardoor het makkelijker is om uw drukwerk te scheiden van twee lagen papier.

Vouwen

Zoals het woord zelf al aangeeft gaat het hier om het vouwen van drukwerk. Wij verzorgen ook vouwwerk voor uw project. Hierbij zijn verschillende vouwslagen mogelijk.

Alle mogelijkheden voor grafische afwerking van uw drukwerk


Al meer dan 35 jaar hebben wij kennis en ervaring in het grafisch afwerken van drukwerk. Dit betekent dat wij ook kunnen helpen met het compleet verzorgen van uw mailing, maar ook bijvoorbeeld doorschrijfsets kunnen maken. Wilt u drukken met letterpress, foliedruk of uw drukwerk met de cahier- of singersteek samenbinden? Ook dan kunnen wij helpen! Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar alle mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar

Hoe kunnen wij helpen?


Meer weten over alle mogelijkheden voor uw drukwerk of grafische afwerking? Of wilt u een kijkje nemen in de werkplaats om vervolgens gelijk uw wensen te bespreken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact.

Neem contact op 06 – 55 855 029