Dit is “Ewoud Grafisch”

Het verhaal van Ewoud Grafisch begon bij opa die de basis heeft gelegd voor de liefde voor het ambachtelijk drukken en grafische afwerking. Van opa op vader en van vader weer op zoon: het DNA van Ewoud bestaat uit meer dan 35 jaar kennis en ervaring die is doorgeven van generatie op generatie. Bij Ewoud Grafisch voegen we liefde en aandacht toe aan het grafisch afwerken en drukken wij op de oude ambachtelijke manier.

De oude leerboeken van zijn vader liggen nog in de werkplaats. Dit is de plek waar tot op de dag van vandaag nog steeds gewerkt wordt op de oude ambachtelijke manier. De drukkerij is gevestigd aan de Gutenbergweg, vernoemd naar Gutenberg die de boekdrukkunst in Europa heeft uitgevonden, als dat geen toeval is?

Ewoud Grafisch is het adres voor grafische afwerking, letterpress, foliedruk en het ambachtelijk binden van drukwerken. Geen massaproductie, maar aandacht en liefde voor bijzondere drukwerken en grafische nabewerking.

Neem contact op

Zo helpen we


Ewoud Grafisch denkt mee en zoekt samen met u naar de mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen voor uw drukwerk. We werken met korte lijnen. Daardoor heeft u direct een duidelijk antwoord over wat er mogelijk is. Zo zorgen wij ervoor dat uw drukwerk en grafische afwerking van luxe kwaliteit is en verder gaat dan de moderne drukkerijen en printers.

Dit is wat we doen: ambachtelijk drukwerk en grafische afwerking

Met een specialisatie in stansen, rillen, slitten, nummeren, vouwen en foliedruk kunnen we uw half- of eindproduct snel en vakkundig afwerken. Hiernaast kunt u ook voor een cahier- en singersteek of letterpress contact met ons opnemen. Heeft u een andere vraag over een dienst of project? Ook dan helpen wij u graag verder.

Daarom kies je voor Ewoud Grafisch

Bij Ewoud Grafisch kunt u op ambachtelijke wijze uw drukwerk laten inbinden of laten drukken met de letterpress of foliedruk techniek. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij het grafisch afwerken van uw drukwerk en denken wij graag met u mee om uw project van geweldige kwaliteit te voorzien.

Wij staan voor u klaar

Hoe kunnen wij helpen?


Meer weten over alle mogelijkheden voor uw drukwerk of grafische afwerking? Of wilt u een kijkje nemen in de werkplaats om vervolgens gelijk uw wensen te bespreken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact.

Neem contact op 06 – 55 855 029